Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Kleine artikelen kunnen wij al verzenden vanaf € 2,99 binnen Nederland en € 3,49 naar België. Dit zijn zendingen ZONDER track & trace via het briefpost netwerk van PostNL en bpost.

De verzendkosten voor de goedkoopste verzendmethode worden berekend op basis van het gewicht of het formaat van het artikel. 

 VerzendmethodeOnderwegTot.-gewichtPrijs€
NLPostNL briefpost zonder track en trace

2 a 3 werkdagen

1 - 50gr
50 - 75gr
75 - 100gr
100 - 200gr
2,99
3,49
3,99
4,49

NLPostNL brievenbuspakketje met track & trace1 a 2 werkdagentot 2kg4,99

NLPostNL pakket1 werkdagtot 23kg6,99

BEBpost briefpost ZONDER Track en Trace2 a 5 werkdagen1 - 30gr
30 - 50gr
50 - 100gr
100 - 200gr

3,49
3,99
4,99
5,99

BEBpost buspakje met track & trace2 a 3 werkdagentot 1kg7,50

BEPostNL pakket met track & trace1 a 2 werkdagentot 23kg9,95

Verzendmethoden

Voor Nederland hebben wij de volgende opties:

PostNL Pakket
Dit is een PostNL pakket met Track & Trace waarbij u kunt kiezen voor een snelle levering of eventueel een levering op een specifieke dag / datum.

Ophalen bij PostNL locatie 
Bent u op de bezorgdag niet thuis, dan kunt u kiezen om uw bestellen te laten afleveren op een PostNL servicepunt. Op basis van de door u ingevulde postcode worden PostNL afhaallocaties bij u in de buurt getoond. Dit kan een winkel zijn maar ook een PostNL pakketautomaat bij u in de buurt (indien beschikbaar). 

PostNL brievenbuspakketje met track & trace
Dit is brievenbusdoosje met track & trace welke wordt bezorgd door de postbode. De datum van bezorging wordt getoond met een tijd van tussen 8.00 en 20.00.

PostNL briefpost ZONDER track & trace
Dit is de goedkoopste verzendoptie en wordt verzonden in een enveloppe of brievenbusdoosje dat als briefpost wordt verzonden zonder track & trace. Deze zendingen worden aan PostNL aangeboden als 24 uurs post maar in de praktijk zijn deze vaak een dagje langer onderweg. 

Ophalen bij Otronic
Op werkdagen kunt u uw bestelling ophalen bij Otronic in Cruquius (nabij Heemstede / Hoofddorp). Zodra uw bestelling is ingepakt ontvangt u een e-mail dat uw bestelling klaarligt.

Voor België hebben wij de volgende opties:

PostNL pakket met Track & Trace
Uw pakket wordt rechtstreeks door PostNL bij u bezorgd. Indien u niet thuis bent wordt uw pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt gebracht zodat u deze later kunt ophalen. Deze worden doorgaans binnen 24 uur bezorgd op werkdagen.

Buspakje met Track & Trace
Dit is brievenbusdoosje met track & trace welke wordt bezorgd door de postbode van bpost. Deze zijn doorgaans 2 a 3 dagen onderweg.

Bpost briefpost ZONDER Track & Trace
Dit is de goedkoopste verzendoptie en wordt verzonden in een enveloppe of brievenbusdoosje dat als briefpost wordt verzonden zonder track & trace. Deze zendingen wordt bezorgd door de postbode van bpost en is doorgaans 3 a 5 dagen onderweg.

 

Retourneren van een brievenbuspakje of enveloppe
Als uw bestelling door uw brievenbus is bezorgd dan kunt u deze eenvoudig en gratis retourneren:

  1. Meld even wat u terug gaat sturen met het ordernummer naar [email protected]
  2. Maak de enveloppe of het brievenbusdoosje weer netjes dicht.
  3. Zet een kruis door uw eigen adres en zet op de enveloppe RETOUR AFZENDER. Deponeer deze nu in een oranje PostNL brievenbus (NL) of in een rode Bpost brievenbus (BE).
  4. Zodra wij uw retour hebben ontvangen wordt deze binnen 5 werkdagen verwerkt en ontvangt u vervolgens binnen 2 werkdagen uw geld terug via de betaalmethode waarmee u heeft betaald.

Retourneren van een pakket
Indien u uw bestelling als pakket heeft ontvangen via PostNL of DHL dan kunt u deze retourneren via onze retourportal om een gratis retourlabel aan te maken.

Ga naar Otronic retourportal